Panel er bedre enn Gutenberg

Å det vett du!

Jepp

Velg Ambio People

«Fordi oppgaven vi skal løse for deg, er vår viktigste oppgave!»

Ambio People bistår med rekruttering og konsulentutleie til faste- og engasjementstillinger. Vi har omfattende erfaring fra olje- og gass-industrien, leverandørindustrien, IT og bygg- og anleggsvirksomhet.

Ansettelse er en langsiktig prosess som starter lenge før den nyansatte kommer på sin første arbeidsdag. Vi i Ambio People ønsker å tilby rekruttering på en mer engasjert og forpliktende måte enn markedet ellers. Vi tilbyr tjenester og produkter innenfor alle fagområder som har tilknytning til onboarding, ledelse, bedriftsrådgivning og konsulentvirksomhet.

AMBIO AS ble etablert i år 2000. Vi har god kjennskap til markedet, et bredt nettverk og lokal forankring. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn, og jobber etter ISO 9001, 14001 og 45001.

Til enhver tid vil det være to kontaktpersoner på hvert oppdrag. Begge vil ha eierskap til gjennomføring av hele prosessen; både intervjuer og oppfølging av kandidater, rapportering og oppfølging av dere som kunde.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, uavhengig av bransje. Det påløper ingen utgifter før vi har funnet den rette kandidaten – no cure, no pay.