Et trygt hjem for dine hjemmesider

Gjør som mange firma har gjort. Flytt dine WordPress hjemmesider til WPengine og AMBIO sin infrastruktur - trygt, raskt og kostnadseffektivt!

AMBIO har siden 1998 levert hjemmesider til norske bedrifter og organisasjoner. I løpet av de drøyt 20 årene som har gått har vi hatt mange ulike system for lagring av hjemmesidene.

Fra starten av var serveren en «pizzaboks» i maskinrommet (som gjerne var kombinert med bøttekott og lager). Etter hvert ble kravene større, og vi måtte investere i kraftigere servere, raskere linjer og tryggere, tekniske omgivelser (gjerne med eget kjøleanlegg).

Etterhvert begynte noen firma å tilby storskala lagring av for eksempel hjemmesider og tilhørende løsninger på servere hos dem. Det gjorde at sikkerhet og oppetid ble enda noen hakk bedre og Cloud Technology etablerte seg som et begrep i bransjen.

For oss som leverte hjemmesider, parallellt med annen programvareutvikling, betydde dette at vi slapp å ivareta teknologien på servere, databaser og publiseringsløsninger. Det var det andre som kunne gjøre bedre og billigere enn enkeltstående web-leverandører.

På den annen side kunne VI konsentrere oss om det VI var best på, nemlig å velge riktig programvare og utvikle design og innhold for kundene våre. I 2014 førte det til at vi migrerte alle våre hjemmesidekunder over på en WordPress-plattform. Det betyr at kundene våre har kunnet distribuere sitt innhold med en velprøvd løsning med høy brukervennlighet, både for de som vedlikeholder sidene og for de som besøker dem.

I denne prosessen valgte vi også WPengine som vår samarbeidspartner på lagring og drift av våre kunders hjemmesider. Det er et valg vi aldri har angret på. WPengine serverer kvalitet i alle ledd og et supportapparat som virkelig leverer 24/7. I løpet av det siste året har vi derfor fått en del kunder som har valgt å flytte hjemmesidene til oss for sikker lagring av sin informasjon.

WPengine er verdens største hostingfirma av WordPress-nettsider. Les mer om vårt samarbeide her.

Via WPengine tilbyr vi sikker og profesjonell hosting for mange kultur- og konserthus og kunder som EL-PROFFEN-kjeden, Norges største elektriker kjede, i tillegg til et par hundre andre små og mellomstore bedrifter.

For de fleste leverandører av webløsninger er det for lengst slutt med serverløsninger på «bakrommet». Vårt samarbeide med WPengine betyr altså at våre kunders hjemmesider ligger trygt lagret og har i  praksis tilnærmet 100 prosent oppetid.

Har du en WordPress hjemmeside som du ønsker 100 prosent kvalitet på tilgjengelighet og sikkerhet, send en mail til frode@ambio.no eller ring telefon 40002270 så vi kan hjelpe deg.

Andre artikler


Harmoni, Ad Libitum og Hjemmesider

AMBIO programvare har mange kunder innen kultursektoren AMBIO programvare de siste årene levert hjemmeside løsninger til en rekke kultur- og Les mer

Et trygt hjem for dine hjemmesider

Gjør som mange firma har gjort. Flytt dine WordPress hjemmesider til WPengine og AMBIO sin infrastruktur - trygt, raskt og Les mer

Nettbutikk? Takk!

Vi har levert flere ulike nettbutikker til nye og eksisterende kunder. Tradisjonelle nettbutikker samt butikker som kom som en effekt Les mer

SJEKK’INN besøksregistrering

SJEKK'INN - besøksregistrering, passer alle bransjer AMBIO programvare har lansert en enkel og proff pakkeløsning for besøksregistrering. SJEKK’INN passer alle Les mer

Kulturnorge velger AMBIO & Breakfast

Samarbeid med Breakfast i Tønsberg AMBIO i samarbeid med Breakfast i Tønsberg levert spennende løsninger til flere kultur- og konserthus Les mer

Spennende prosjekt i Rjukan & Omegn

Ambio Software har sammen med Breakfast reklamebyrå  Tønsberg realisert et spennende hjemmeside prosjekt for NIA - Norsk Industriarbeidermuseum. NIA har Les mer

KulturApp for kultur- og konserthus

Stavanger konserthus først ute med en APP for sitt store publikum

Enda et konserthus velger Ambio Software

Vi er stolte av å ta imot Kilden Teater og konserthus som kunde hos oss. Vi overtar hosting og videreutvikling Les mer

KulturAppen

Din KulturApp – rett i lomma på dine stamgjester En helt ny måte å nå ditt mest trofaste publikum på. Les mer

Ambio blir forhandler når Elecosoft ekspanderer i Norge

Med Asta Powerproject får du ikke bare total kontroll over prosjektering, du får også klare konkurransefortrinn.


wpChatIcon
wpChatIcon